Protektor XVI

24. 7. 2019 11:05

Zdravíme,

Dne 17-20.7.2019 se uskutečnil již 16 ročník airsoft military,larp akce Protektor kterou vždy pořádá Airsoft Wars. Tento rok byl opravdu zajímavý jelikož to nebylo klasicky o tom že povstalci a ISAF proti sobě bojují. Ale tentokrát se na scéně objevil i nový kartel s názvem Al Pašír o kterém bohužel nikdo nic moc neví krom toho že do provincie Zábul přivezli novou drogu s názvem bloods která dokáže o hodinu zkrátit respawn. ( Takže ze 6 hodin na 5 hodin ) Což se pro některé bylo opravdu skvělé a hodně lidí to vyhledávalo. 

Co víme? Kartel Al Pašír

  1.  Jsou to výrobci drogy bloods a zároveň ovládají černý trh se vším co lidé provincie chtějí.
  2. Nikdo neví kdo je hlavou kartelu ani kdo je členem pouze se vždy někdo zjevil dodal bloods a zmizel.
  3. Kartel údajně spolupracuje s Tálibem ale neřídí se jejím. Mají vlastní velení a vlastní zájmy které opět nikdo nezná.

To je vše co jsme my AAS zjistily a věříme že další ročník bude určitě dost zajímavý jelikož podle informací by to měl být poslední a poté Airsoft Wars připravuje něco nového a věříme že to bude pecka. A my jako tým AAS se budeme moci opět podílet na přípravě jako to bylo tento rok jelikož si myslím že proběhlo dost změn které nikdo nečekal. A za tuto možnost děkujeme Igorovy.

My opět měli v naší domovské vesnici Beng-Hází naši Aláhovu čajovnu kde si dovolím říct že jsme byli nejúspěšnější čajovna v celé provincii. Opět naše vesnice pořádaly šermířské zápasy kde i naše čajovna byla a opět jsme mohli nabídnout to nejlepší všem stařešinům provincie a taky našemu guvernérovy. Takže určitě doporučujeme další ročník nás navštívit a uvidíte sami.

Dalším dost velkým zvratem byla jedna jednotka ISAF která se dala na svoji vlastní cestu a to dobít a vyvraždit naše bratry z klanu Chan ve vesnici Asmar. Byl to opravdu masakr a lidí provincie začínaly mít strach o svůj život a nebo své rodiny. I my ve vesnici Beng-Hází jsme měli pohotovost a až do rána byli po celé vesnici hlídky které hlídaly vesnici před nezvanými hosty. Den na to proběhl vojenský soud této jednoty ISAF ale bohužel nebyl veřejný tudíž nebylo možné zjistit zda-li vše proběhlo spravedlivě. 

Tento rok byl opravdu jiný než ostatní a za to jsme hodně rádi a těšíme se na další ročník.


To by bylo od nás asi vše.


Děkujeme za pozornost a softu zdar!

Další články

Stojí za námi

Instagram
Nějaké dotazy? Neváhej nás kontaktovat